Beoordelingen van Kota Radja Workum

Recente recensies van Kota Radja Workum

5 sterren na 104 reviews

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede maaltijd, op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Alles was perfect, ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en snel geleverd

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Goed eten

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed alleen helaas niet echt heel warm meer

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig. Allen maar lof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en erg lekker, van goede kwaliteit. Ben gek op de koe loe yuk!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk. Chinese babi pangang is een aanrader. King do kai was ook weer heerlijk. En bezorging volgens afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwart over 7 besteld 8 uur zaten we aan tafel . Was weer heerlijk.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was smaakvol en iedereen heeft heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kota radja is de eerste die doet wat hij zegt levering prima en lekker gegeten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en lekker gegeten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten complimenten en keurige en zeer nette bezorging ga zo door!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en mooi op tijd

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een hele goede Chinees met heerlijk eten en een hele goede service. Wat mij en mijn bezoekers betreft: het beste Chinese restaurant in de omgeving.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig en het eten was lekker.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk gegeten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel bezorgd!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging correct en prima op de afgesproken tijd. Het eten was goed warm en zoals altijd heerlijk.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb echt heerlijk gegeten!! Ik raad iedereen deze Chinese restaurant aan.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd Pangang zonder atjar en wat krijg ik met atjar???? Dan is mijn eetlust alweer klaar we zetten het er ook nog meer Geen Atjar maar dat word niet gelezen blijkbaar en dit is niet de eerste keer dat het gebeurt dan gaat de telefoon oeps foutje je krijg de volgende keer een porty loempia van mij ?? Ik vind dat je een goed porty had moeten brengen want daar heb ik een hoop geld voor betaald ik weet ook niet of er een volgende bestelling komt het vertrouwen is weg☹️😟😕

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima, kwaliteit eten was helaas onder de maat. Saté zonder smaak en gemaakt van resten afvalvlees, loempia met aangebrand vlees erin, hele grote stukken prei en 3 lappen ham of iets dergelijks erin en het geheel was gewoon te vlak van smaak. Niet echt enthousiast geworden om snel weer te bestellen bij jullie, ondanks dat de kwaliteit meer dan jaren prima is geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de kwaliteit weer perfect. Malse kip en knapperige groente. Grote porties. Ivm Corona dit keer gekozen voor bezorgen. 's Middags besteld en gevraagd om bezorging om half 7 's avonds. Kreeg keurig een mail dat de maaltijd onderweg was, en de maaltijd werd op tijd bezorgd. En dat terwijl het moederdag was. Super, voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed en de bestelling was ook exact op tijd !

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekkere gerechten. Veel verse groenten gebruikt

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het werd op tijd bezorgt. Prima geregeld

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte service precies op tijd

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima tevreden, maar dat zijn we al jaren.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en snel geleverd😊

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !! Top !!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen, snel en lekker

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend perfect op tijd geleverd hulde

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig op tijd het was heerlijk en de kwaliteit was uitstekend we hebben er lekker van gegeten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en mooi op tijd bezorgd.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, correcte bezorging. Eten was lekker.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en perfect op de afgesproken tijd geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar !!!

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd, goed contact. Dikke pluim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen natuurlijk liever eten in het restaurant, maar in deze corona-tijden was het eten van Kota Radja thuis ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, volgens afspraak, goed warm en op de afgesproken tijd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een super idee, heerlijk warm en lekker gegeten. Top bedankt

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeft heerlijk gesmaakt en de bezorgservice was vriendelijk.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en super snel

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond al klaar perfect.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, eten was goed en op tijd klaar. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het online bestellen werkt echt perfect! Ik had op de site ook alvast betaald via ideal. Dan hoeft dat niet meer in de zaak en kon ik het op de aangegeven tijd afhalen en klaar😊. Het eten is ook heerlijk. De babi ketjap was goed van smaak, hoewel een beetje taai. De Foe Yong Hai was voortreffelijk.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en eten was lekker

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind jullie eten altijd erg lekker goede smaak alleen de babipangang is soms droog vlees verders is alles heel lekker En alles is altijd precies optijd altijd Dikke prima

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Waanzinnig lekker! Inmiddels zijn we niet meer anders gewend!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en het stond netjes klaar op aangegeven tijd.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Topservice zo te kunnen bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer via de site mijn bestelling geplaatst en opgehaald. Het eten is altijd lekker. Maar ik had ineens een bami terwijl ik toch echt nasi had besteld. Ik had aangegeven het om 19:50 op te halen. Ik kwam er 19:45 en het stond daar al klaar. Ik vraag me dan af hoe lang het daar al heeft gestaan omdat mijn bami lauw was.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten,want de smaak is prima,het was alleen niet warm ,want dan was het voortreffelijk geweest!

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Behalve de foe jong hai. De saus was zeer waterig. zat totaal geen smaak meer aan, dus weggegooid. De grootste bak was met deze foe jong hai. Helaas was de bak saté en babi pangang maar heel klein. Dit was wel lekker.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de verjaardag van mijn vader voor 20 man chinees gehaalt. Was erg geslaagd. en erg lekker. Perfect op tijd klaar volgend jaar weer. Hendrik

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat soepel via internet en staat keurig klaar op de afgesproken tijd. Eten is gewoon goed en lekker.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

prima voor elkaar , heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, was het weer perfect Op tijd klaar en het was heerlik.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Verder prima in orde... alleen kon ik niet via de site vinden of het ook werd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, het was alleen al wat afgekoeld toen we het gingen eten

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Weer lekker en klaar nadat online was besteld.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Duurde verschrikkelijk lang. Bovendien klopte de bestelling niet met wat er in de doosje zat en waren de dozen ingepakt op de zijkant?! Waardoor onderweg alles eruit liep en het een grote bende was in de tas. Niet best!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Rond 15 uur besteld, gekozen voor afhalen om 19 uur. Het was blijkbaar erg druk, want we moesten om 19 uur nog iets meer dan 20 minuten wachten voordat onze bestelling uiteindelijk klaar was. Het eten was daarentegen wel lekker, op de kwaliteit niets aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling stond keurig klaar bij aankomst. Hadden het om 17:45 uur besteld en om 18:15 uur opgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker,grote portie, is bijna voor 2 dagen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Tot 3 keer toe is de opmerking niet gelezen bij mijn bestelling. Ik vroeg hierbij om bami ZONDER ham/ei/groenten. Helaas snapt dit restaurant dat niet.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

de bestelling was volledig en zeer goed met zorg bereid .ook bij de afhaal zeer vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en alles was keurig op tijd klaar volgens afspraak

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Stond net klaar toen ik het af kwam halen. Helemaal super en echt lekker.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Alles stond klasr bij afhalen. Dik tevreden

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling online gedaan. Erg makkelijk! De door ons ingevulde afhaaltijd werd via een status update mail gewijzigd naar 25 minuten later. Misschien goed om, bij het invullen van de (gewenste) afhaaltijd, aan te geven dat de werkelijke afhaaltijd kan afwijken. Wel prettig dat je een bevestigingsmail ontvangt. En het belangrijkste; we hebben heerlijk gegeten!!

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating